maandag 9 november 2009

14 februari

Bijna negen maandjes geleden betoverde een prins zijn prinsesje met een kus. En ja hoor, net zoals in de sprookjes... In het prille begin wist geen van beide wat ze moesten aanvangen met die rare kantjes en vreemde gevoelens. Het prinsesje ontdekte dat ze het fijn vond om af en toe klein en hulpeloos te zijn voor haar grote liefde. Ze leerde niet alleen knopjes in haar hoofd afzetten maar vooral heel erg genieten van pijntjes en koudjes. Van kaarsjes en zweepjes. Van touwtjes en balletjes.

De eerst onzekere prins kwam opnieuw zijn dominante ik tegen. Je weet wel, dat erge kantje waardoor hij graag meisjes op de billen slaat. Hij werd ouder en tegelijk ook jonger, niet alleen sterker maar vooral veel groter. Figuurlijk dan toch. Met kleine en soms grote beetjes vond het koppeltje meer vertrouwen in elkaar. Op een dag was het zelfs zo groot dat het een gat in de wolken maakte en allemaal zonnestraaltjes te voorschijn toverde. Precies op dat speciale moment, gaf het prinsesje zichzelf aan haar prins, die vanaf toen ook haar Meester was. Opeens kon hij doen met haar waar hij zin in had. Spelen. Gebruiken. Pijn doen. Vernederen. Gek maken. Alles. Want ze is van hem. Helemaal.

zondag 8 november 2009

Kleine meisjes worden groot

Zoals de aarde rond de zon draait, zo worden kleine meisjes groot. Grote kleine meisjes worden ook kleine grote slavinnetjes, die met grote ogen opkijken naar nog grotere Meesters. Maar ook andere kleine feitjes en grote waarheden mogen niet vergeten worden.

Elke morgen, wanneer de zon met kleine straaltjes boven de horizon uitspringt, drinken sommige mensen uit grote kopjes terwijl anderen moeten dienen als kleine bordjes. Op koude winterdagen krijgen stoute sletjes geen warme chocolademelk maar grote ijsblokjes als beloning. Want zoals straf gelijk is aan beloning, zo is koud even fijn als warm en klein even leuk als groot.

vrijdag 6 november 2009

"Seksueel masochisme is een mensenrecht"

http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/De-Gedachte/article/detail/737256/2009/03/03/Seksueel-masochisme-is-een-mensenrecht.dhtml

Koude en warme chocolademelk

Sommige mensen houden van warme chocolademelk. Anderen hebben liever koude. Of gewoon beide. Waarom? Gewoon. Omdat het zo is. Sommige kleine meisjes houden van kriebelende veertjes. Andere hebben liever petsende zweepjes. Geef mij maar beide. Daarom. Omdat het leuk is.